Vil ha med flest mulig i fakkeltog mot rovdyrvedtak

TIL OSLO: Erling Aas-Eng, leder i Hedmark Bondelag, håper på stor oppslutning om fakkeltoget i Oslo 8. januar. (Foto: Bjørn-Frode Løvlund)

TIL OSLO: Erling Aas-Eng, leder i Hedmark Bondelag, håper på stor oppslutning om fakkeltoget i Oslo 8. januar. (Foto: Bjørn-Frode Løvlund)

Artikkelen er over 1 år gammel

Lederen i Hedmark Bondelag, Erling Aas-Eng, håper så mange som mulig blir med til Oslo 8. januar for å delta i fakkeltoget mot regjeringens rovviltvedtak.

DEL

(Østlendingen) Norges Bondelag står bak arrangementet i samarbeid med Norskog, Norges Skogeierforbund, Glommen skog, Norsk Bonde- og Småbrukarlag, Norsk sau og geit, Norges Jeger- og fiskerforbund, Norsk Almenningsforbund og Folkeaksjonen Ny rovdyrpolitikk.

– Vi mener at regjeringen må etterleve Stortingets bestandsmål for rovdyrbestandene, nå er vi grundig lei og krever at Erna tar ansvar! heter det i en pressemelding fra Norges Bondelag.

Hedmark Bondelag setter opp busser til arrangementet.

– Vi må kunne forlange en rovviltpolitikk som er til å stole på. Vi forlanger at vi får politikere med politisk ryggrad, og som står ved de vedtak som er gjort. Regjeringen unnlater bevisst å etterleve Stortingets klare vedtak, og forsøker seg på omkamp etter omkamp. Dette kan vi ikke sitte stille og se på. Derfor vil vi vise vår flammende protest i Oslo 8. januar. Jeg oppfordrer så mange som mulig til å bli med til hovedstaden denne viktige kvelden, sier lederen i Hedmark Bondelag, Erling Aas-Eng, om regjeringens vedtak og fakkelmarkeringen.

Artikkeltags