Ringsaker Blad omtalte i desember at overskuddet fra romjulsturneringen i fotball i Fagerlundhallen i Brumunddal skulle gå til en god sak.

– Overskuddet fra turneringen gir vi bort til forskning på epilepsi slik vi har gjort tidligere, sa Torgeir Strand Osmo og Jonatan Helmersen fra arrangørklubben.

Karenes engasjement for epilepsisaken skyldes at deres jevngamle kompis Martin Hansen døde av et epilepsianfall i 2014.

– Derfor synes vi det er en fin gest å donere bort hele overskuddet vårt til forskning på epilepsi. Vi håper at også andre enn spillerne som deltar ønsker å bidra. Vi oppfordrer alle, inkludert det lokale næringslivet, til å støtte en god sak, sa de to karene.

Bildeserie

Høyt nivå da unggutta vant i Fagerlundhallen - se bilder fra turneringen her

Nå er det klart at beløpet som blir gitt til Epilepsiforbundet er 21.465 kroner.

Det melder Epilepsiforbundet selv på sin Facebook-side torsdag.

– Til tross for lav påmeldingsavgift og gratis inngang ble det lagt igjen mye penger i kiosken, og samtidig donert betydelige summer til initiativet. Guttene sier selv at de synes det er hyggelig å kunne bidra med støtte til en viktig sak, og de er samstemte i at de aldri har vært i tvil om at et eventuelt overskudd skal doneres bort. Epilepsiforbundet sender en stor takk til disse flotte guttene og alle som støttet oss under romjulsturneringen, skriver de.

Bildeserie

Hjemmeseier i romjulsturneringen - se bildene her