Gå til sidens hovedinnhold

Se alt som skjer på fjellet i helga!

Artikkelen er over 1 år gammel

Denne helga kan man få med seg mye på en tur til fjells.

Sjusjørittet arrangeres lørdag

Lørdag arrangerer Brøttum IL Sjusjørittet på Sjusjøen skistadion for åttende gang. Alle over 17 år kan delta, og starten går klokka 11.15. Rittet er ca. 56 km langt og går stort sett på grusveg med noe innslag av lette terrengpartier. Det er en variert og spennende løype som passer for alle som liker å sykle. Rittet er åpent for alle og er ment å passe for både aktive syklister og mosjonister.

Ungdomsrittet blir arrangert for tredje gang, og ungdom mellom 13 og 16 år kan delta. Ungdomsrittet starter 11.30.

Det arrangeres også barneritt, og dette starter 11.45.

 

Folkeløp, forestilling og gudstjeneste

Det er også seterdager på Kaussetra og Rømåssetra i helga. Begge vil få besøk av Campingkompaniet, som viser forestillingen «Askeladden som kappåt med trollet».

Søndag er det blant annet Folkeløpet på Rustad Hotell og Fjellstue på Sjusjøen, med løype for barn på 1 kilometer, og for voksne på 5 kilometer. Barnerittet vil arrangeres ved Sjusjøen Skisenter Natrudstilen. Starten vil være klokka 16 for barn og klokka 16.30 for 5 km. Utdeling av startnummer vil skje ved start fra klokka 15.

Søndag er det også gudstjeneste i Sjusjøen Fjellkirke ved sogneprest Berit Rinde klokka 11. Klokka 12 er det setermesse på Bjønnåsen ved Anders Hyenes Skeistrand, hvor Veldre og Furnes musikkforening spiller.