Har startet ny leting etter Stig Ingar Evje

Mesnali leirsted brukes som senter for leteaksjonen etter Stig Ingar Evje.

Mesnali leirsted brukes som senter for leteaksjonen etter Stig Ingar Evje. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Om lag 15 personer møtte opp første dagen i letingen etter savnede Stig Ingar Evje som skal foregå fram til søndag ettermiddag.

DEL

Stig Ingar Evje forsvant fra hytta han befant seg på onsdag 3. mai i Natrudstilen og har vært savnet siden. Den organiserte letingen med politi og frivillige hjelpemannskaper ble avsluttet fredag.

Les også: Politi går ut med navn og bilde etter savnet person

I går varslet venner og familie gjennom siden "Hjelp oss å finne Stig Ingar Evje" at de ønsker hjelp til å lete videre etter 45-åringen.

Les også: Ber om hjelp til å lete etter Stig Ingar

Responsen på sosiale medier har vært stor og mange har meldt at de ønsker å hjelpe.

Første dag var det 15 personer som dukket opp på Mesnali Leirsted som leteaksjonen bruker som oppmøtested og utgangspunkt for letingen.

De som står bak har jobbet dag og natt den siste tiden for å organisere den, men ikke ønsker å kommentere noe nærmere om arbeidet foreløpig.

Letingen nå vil konsentrere seg mot å søke i så mange hytter i Sjusjøen-området som mulig. Både der hvor det er folk og der hvor det ikke er folk.

Det er meldt inn fire uavhengige observasjoner som mener de så Evje gående langs vegen ned mot Mesnali og videre nedover til Messenlivegen som blant annet fører mot Lillehammer onsdag formiddag.

Letingen organiseres som lag med tre og tre og søket skal foregå mellom 09.00 - 19.00 hver dag. Det avsluttes søndag kloka 17.00.

De som ønsker å hjelpe til i søket bes ta kontakt via siden på Facebook.

Artikkeltags