Dyrt skiutstyr på billigsalg

Vil selge: Anne Grønvold, Lise Hveem Krogsti, Magnus Benjaminsen, Ida Benjaminsen og Eli Hveem Krogsti vil selge skiutstyr til god pris i Brumunddal lørdag. Foto: GA ute Freng

Vil selge: Anne Grønvold, Lise Hveem Krogsti, Magnus Benjaminsen, Ida Benjaminsen og Eli Hveem Krogsti vil selge skiutstyr til god pris i Brumunddal lørdag. Foto: GA ute Freng

Artikkelen er over 1 år gammel

Kjøp av skiutstyr kan være dyrt. Nå vil Mjøsski senke inngangsbilletten for barn og unge og skaffe seg skikkelig utstyr.

DEL

Langrenn: Lørdag tar de oppstilling utenfor Intersport (!) i Parkgården. Der vil klubben tilby skiutstyr til langt lavere pris enn ved kjøp av nytt utstyr.

– Vi oppfordrer alle i klubben og andre som har skiutstyr som de ikke bruker lenger om å selge det lørdag. Mange har både ski, sko, staver og klær som de ikke lenger bruker. Det er gjerne godt utstyr som flere kan ha nytte av ved gjenbruk. Vi tar imot utstyr fredag ettermiddag mellom klokka fem og sju og organiserer kjøp og bytte lørdag i handletiden. Selger får inntektene på salg av innlevert utstyr, om de ikke ønsker å gi det til klubben, sier Lise Hveem Krogsti i Mjøsski.

Bra utstyr

Hun er sjøl i en aktiv skifamilie og vet at pris på utstyr kan koste en del.

– Det er dumt om prislappen på utstyr er årsaken til at enkelte ikke starter opp og får prøve seg, tenker Anne Grønvold som har aktive unger i klubben.

Mye av utstyret som brukes av barn og unge slites ikke ut. Det brukes i en eller to sesonger, og så har de som bruker det vokst fra utstyret.

– Det mye bra utstyr som andre kan overta og ha glede av i stedet for at det står bortgjemt i en kjeller eller en garasje.

Selger i byen

Tidligere har de arrangert byttekvelder i klubben. Nå ønsker de at flere kan utnytte det faktum at det finnes mye bra utstyr som ikke lenger brukes.

– Vi ønsker jo at så mange som mulig leverer inn utstyr de ikke bruker slik at det kan selges videre. tenker vi blir veldig bra. Tidligere har vi arrangert dette på Veldre Sag nå blir det altså i Brumunddal sentrum.

Dette gjør de altså rett utenfor butikkdøra til Intersport.

– Det er en samarbeidspartner og økt interesse rundt idretten kommer også de til gode, sier Hveem Krogsti.

Vil ha mer aktivitet

Ett av Mjøsskis mål er også å skape enda mer aktivitet på Veldre Sag.

– Vi er veldig fornøyd med skianlegget vårt. Det ønsker vi å fortelle om til mange. Nede i Brumunddal er det gjerne lite snø om vinteren. På Veldre Sag er det alltid gode og fine forhold å gå på ski. Det anlegget har muligheter og gode aktiviteter for skiløpere i alle aldre. Om flere får skiutstyr å bruke håper vi også at enda flere kan bruke dette anlegget, sier Krogsti.

De er spent på mottakelsen forsøket med skisalg lørdag blir.

– Vi håper mange benytter anledningen både til å levere inn utstyr og ikke minst skaffe seg godt utstyr til en god pris.

Også andre skiklubber i Ringsaker gjennomfører likende salg- og byttedag som Mjøsski denne helga.

Artikkeltags