Brumunddal får en enda bedre kamparena

Ny arena: Brumunddals juniorer er klare for Interkretsserie B og Jonas Jensbak Nysæter  og Eivind Strand Osmo kan få en ny arena.

Ny arena: Brumunddals juniorer er klare for Interkretsserie B og Jonas Jensbak Nysæter og Eivind Strand Osmo kan få en ny arena.

Brumunddals juniorlag får en enda bedre kamparena neste år da de fikk tilbud om deltakelse i Interkretsserie B fra kommende sesong.

DEL

Juniorguttas muligheteter for deltakelse i Interkretsserien ble egentlig forspilt da de ikke klarte å vinne elitegruppa i høst. Det var det Elverum som gjorde. De har imidlertid takket nei til å deltakelse på grunn av totalbelastningen. Dermed fikk Dala tilbud om å overta plassen og etter litt betenkningstid takket de ja. Dermed har Dala et lag i 3. divisjon, et lag i 5. divisjon og et interkretslag å drifte. Det blir utvilsomt krevende.

– Vi ser at denne kamparenaen vil gi våre juniorspillere en fin mulighet til å utvikle seg som spillere og få den påvirkningen som trengs for at vi som klubb skal utvikle spillere til vårt eget A-lag og kanskje til enda høyere nivå, skriver klubben på Facebook.

Artikkeltags