Brøttum må vente på svar fra kretsen

KAMPEN: Dombås (i sort) og Brøttum møttes til dyst 5. oktober.

KAMPEN: Dombås (i sort) og Brøttum møttes til dyst 5. oktober. Foto:

Brøttum mener Dombås brukte spillere som ikke sto registrert i klubben i den viktige KM-kampen mellom klubbene 5. oktober. Fotballkretsen konkluderer i saken over helga.

DEL

Det skriver Gudbrandsdølen Dagningen torsdag.

Brøttum mener Dombås brukte to spillere som ikke på korrekt vis var registrert i klubben, da sistnevnte høvlet over og slo Brøttum 6–0 i KM-kampen 5. oktober.

GD skriver at leder i fotballkretsen, Janicke Gonstad, tidligere har antydet at et svar fra fotballkretsen var ventet torsdag, men at signalene fra kretsen nå er at rødkledde brøtningene må vente til over helga. Dombås hadde frist til i dag med å komme med sitt svar til fotballkretsen.

GD erfarer at de to spillerne Brøttum sikter til, dreier seg om en spiller som har vært i Dombås i over ti år, før det ble tull med registreringen denne høsten.

Den andre spilleren skal være en juniorspiller, som har spilt på et samarbeidslag mellom Dombås og Lesja, og som sto oppført som spiller i Lesja IL.

– Hvis det er gjort med viten og vilje så er det en skandale! Jeg håper for Dombås sin skyld at det ikke er gjort bevisst, har Brøttums trener Kjell Slettmoen tidligere uttalt om situasjonen.

Den planlagte KM-finalen mellom DK Leiret fra Elverum og Dombås, er for øvrig i mellomtiden utsatt.

Artikkeltags