Dala må til Trøndelag igjen – se oppsettet her

Eivind Strand Osmo og hans lagkamerater fikk brynt seg på mye trøndersk motstand i år og 2019 byr på mange av de samme lagene.

Eivind Strand Osmo og hans lagkamerater fikk brynt seg på mye trøndersk motstand i år og 2019 byr på mange av de samme lagene.

Av

Avdelingsoppsettet for 3. divisjon ble presentert lørdag og det ble nesten en blåkopi av årets avdeling for Brumunddal.

DEL

Her er lagene Dala møter i Norsk Tipping-ligaen kommende sesong:  Rosenborg 2, Tillerbyen, Verdal, Steinkjer, Melhus, Orkla, Ranheim 2, Kolstad, Raufoss 2, Strindheim, Gjøvik -Lyn, Nybergsund og Kongsvinger 2.

Dette ble altså en avdeling som ble så identisk som mulig med den Dala spilte i denne sesongen. Strindheim og Ranheim 2 er nyopprykket og «erstatter» Byåsen som rykket opp og Levanger 2 som gikk ned. Ellers er den trønderske motstanden den samme som i år.

– Overraskende og kjedelig

Daglig leder i Brumunddal Fotball, Bjørn Nybu, lot seg ikke begeistre veldig av oppsettet.

– Det er både overraskende og kjedelig. Det kunne vært verre, men vi hadde forhåpninger om å slippe så mange lange reiser neste sesong. Økonomisk betyr det at vi får omtrent de samme utgiftene enda et år. For å ta det positive blir det morsomt å møte Nybergsund igjen og av de lagene som rykket ned fra PostNord-ligaen tror jeg det var det beste vi kunne fått. I tillegg vet vi sånn noenlunde hva som venter oss når det gjelder de trønderske lagene, sier Nybu.

Artikkeltags