Spennende målsnik signerte for Dala

Petter Tajet har signert for Brumunddal. Unggutten scoret 19 mål for Storhamar i fjor.

Petter Tajet har signert for Brumunddal. Unggutten scoret 19 mål for Storhamar i fjor.

Av

Petter Tajet scoret 19 mål for Storhamar i 4. divisjon i fjor. Nå har unggutten signert for Dala.

DEL

Dala-trener Vemund Brekke Skard har tidligere uttalt at det for kommende sesong er viktig at klubben har flere strenger å spille på offensivt. Signeringen av Petter Tajet, som fyller 18 år i januar,  er sånn sett et skritt i riktig retning.

Her får Dala en hurtig spiller med nese for mål og som allerede har en god relasjon til Brumunddals nye assistenttrener Jørn Vegard Jonsdal. Disse kjenner hverandre godt fra Hamkams G16- lag som Jonsdal trente tidligere.

– Vi har fått en ung, offensiv spiller med målteft og et godt utviklingspotensial. Vi både tror og håper at han på sikt skal være med å utvikle oss, spesielt offensivt. Men han er ung, og det er viktig at han får tid på seg til å tilpasse seg nivået. Han gir oss flere alternativer helt på topp, og har scoret mye mål i ungdomsfotball og i 4. divisjon denne sesongen, sier Brekke Skard.

Tajet er Dalas andre signering i vinter etter at de også hentetAhmed Ziad Saleh fra HamKam. Det kan meget vel bli flere.

– Vi har jobbet med noen spillere over tid, Petter Tajet var en av dem, og den prosessen pågår fremdeles. Men om det blir flere signeringer og eventuelt når de blir klare, er ennå ikke sikkert, sier Brekke Skard.

Artikkeltags