Viser fram pokalsamlinga på Mølla: – Vi hadde et ønske om å vise dem fram i stedet for at de skal ligge i pappesker

STILLES UT: Brumunddals PU-lag har vunnet en drøss med pokaler opp gjennom årene og disse kan du nå se på Sport 1 på Mølla. Bak fra venstre: Torfinn Kråbøl, Ole Ingebrigtsen, Bjørn Erik Bratberg, Knut «Santos» Simensen og Steinar Nydal. Foran fra venstre: Lars Erland Kielland, Tom Høisveen og Jakob Lien.

STILLES UT: Brumunddals PU-lag har vunnet en drøss med pokaler opp gjennom årene og disse kan du nå se på Sport 1 på Mølla. Bak fra venstre: Torfinn Kråbøl, Ole Ingebrigtsen, Bjørn Erik Bratberg, Knut «Santos» Simensen og Steinar Nydal. Foran fra venstre: Lars Erland Kielland, Tom Høisveen og Jakob Lien. Foto:

Brumunddals PU-lag har vunnet en drøssevis av NM-titler opp gjennom årene og nå kan du beskue premiesamlingen på Sport1 på Mølla.

DEL

Et av de sikreste høsttegnene i Brumunddal er at byens PU-lag deltar i NM og kommer tilbake som norgesmestere. Dette har de gjort siden 1993 og slik blir det mye sølvtøy av. Disse har bare blitt oppbevart i pappesker, men nå har hele Brumunddals befolkning mulighet til å kikke på pokalene. De har nå fått plass i utstillingsvinduet hos Sport1 på Mølla.

– Vi hadde et ønske om å vise dem fram i stedet for at de skal ligge i pappesker og «Toro» ville gjerne ha dem her, forteller lagleder Knut Simensen og refererer til daglig leder på Sport1, Tor Erik Svendby.

– Jeg synes det kunne være en hyggelig gest å stille ut premiesamlingen deres her slik at folk kan få se hva de har drevet med opp gjennom årene. Nå skal premiene i første rekke stå her ut året eller så lenge det er ønskelig for laget at de står her, sier Svendby.


Artikkeltags