Furnes avsluttet vårsesongen med braktap

STORTAP: I vårsesongens siste kamp ble det 0-6-tap mot Løten for Valentin Blaka og Furnes.

STORTAP: I vårsesongens siste kamp ble det 0-6-tap mot Løten for Valentin Blaka og Furnes. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

(Løten- Furnes 6-0) Etter å ha tatt poeng fra de øvrige topplagene hadde Furnes forhåpninger om å stelle i stand trøbbel for Løten også, men torsdagens oppgjør ble en blytung affære for de grønne.

DEL

Seier mot Toten og uavgjort mot Gran, henholdsvis nummer to og tre på tabellen, var meget sterkt av Furnes, men mot Løten ble gutta fra Gaalaas flere hakk for små. Med 1–0 til pause gikk de riktignok i garderoben med håp om å få med seg noe, men etter pause kjørte Løten showet fullstendig, anført av tidligere Dala-spiller Marius Holt.

Etter pause viste han seg som den målsniken han er og scoret tre mål.

Furnes hadde også noen gode sjanser, men det var Løten som scoret målene, seks i tallet.

Med dette resultatet tar Furnes ferie som nr. sju på tabellen, en utrygg plassering med tanke på restruktureringen av 4. divisjon neste år.

På ti kamper har Furnes kun scoret 12 mål, og den offensive produksjonen må opp når høstsesongen tar til om en måned.

Da er det for øvrig Brumunddal 2 som venter, et lag som ser ut til å få en håpløs oppgave med tanke på å klatre opp til den trygge øvre delen av tabellen. Dala-rekruttene står med kun fem poeng på ti kamper og med A-lagets kamp for å overleve i 3. divisjon spørs det hvor mye rekruttene kan prioriteres utover høsten.

I den andre avdelingen i 4. divisjon ligger både Ringsaker og Moelven utsatt til som henholdsvis nummer sju og åtte på tabellen og begge har igjen en hjemmekamp før de tar sommerferie. Ringsaker tapte 0–4 mot Trysil torsdag, mens Moelven sikret seg 5-4-seier borte mot Gjøvik/Lyns rekrutter dagen før. Ole Martin Haugli, Truls Jevne Hagen, Per Kyllingstad og Sivert Borgedal (2) scoret Moelvens mål.

Ringsakers siste kamp før ferien går mot Lillehammer kommende onsdag. Etter en elendig start har Lillehammer nå fått litt sving på sakene og står med ni poeng og 14–2 i målforskjell på de tre siste kampene.

Moelven tar imot Follebu i Idrettsparken, et oppgjør som bør vinnes for å sikre seg fotfeste på øvre halvdel av tabellen

Artikkeltags