Moelventreneren har et ønske før høstsesongen

Tøffe dueller: Håvard Grønvold og Moelven fikk et tøft oppgjør i idrettsparken

Tøffe dueller: Håvard Grønvold og Moelven fikk et tøft oppgjør i idrettsparken Foto:

(Moelven – Follebu 2-2) I vårens siste seriekamp rotet modølene vekk to verdifulle poeng I en svært sjanserik kamp. Nå jakter Moelven offensiv skyts.

DEL

Oppgjøret ble særdeles sjanserikt og 2–2 gir ikke et riktig resultat av dysten i idrettsparken.

Hjemmelaget fikk to annullerte mål, i tillegg til masser av misbrukte muligheter.

– For dårlig prestasjon

– Jeg føler dette er en for dårlig prestasjon. Resultatet er vel kanskje greit nok, men det er forferdelig surt. Vi burde avgjort kampen i førsteomgangen da vi hadde fire-fem store sjanser som vi burde ha satt. I andreomgang jevner det seg mer ut, men vi skaper også da nok til å avgjøre kampen. Dette er en kamp vi skal vinne, så det er jævlig surt og to tapte poeng, sier en skuffet Moelven-trener

Jevne Hagen vipper ballen over muren til en fremadstormende John Anders Rise, men dessverre gikk avslutningen rett på gjestenes burvokter.

Etter hvilen ble hjemmelagets dominans mindre synlig, og som i førsteomgang var ikke Follebu ufarlige når de vant ballen. Med få touch ble ballen nesten konsekvent sendt i bakrommet til vertene.

Nærmest etter hvilen var Lars Bjørke da han virkelig ristet med skuddlabben på hjørnet av 16-meteren til gjestene. Kun en meget god keeper hos gjestene hindrets at tre viktige og fortjente poeng hadde blitt igjen i idrettsparken.

Etter 11 spilte kamper er Moelven ett fattig mål bak den gulkledde naboen i Gaupen på åttende plass. Begge lag står med fjorten poeng, mens Engerdal er på plassen over gaupdølene.

Neste kamp for modølene er ikke før etter ferien. Den første kampen i høstsesongen spilles borte mot seriefavoritten Trysil.

På hugget: Anders Jevne Hagen imponerte med ett mål og stor arbeidsinnsats

På hugget: Anders Jevne Hagen imponerte med ett mål og stor arbeidsinnsats Foto:

– Vi søker en ny spiss

– Vårsesongen har vel egentlig vært som forventet med tanke på treningsgrunnlaget og med alle skadene vi har hatt. Vi visste serien kom til å bli svært jevn, og det meste handler om å ta poeng mot lagene rundt oss på tabellen, sier Stian Brumoen.

– Tror du de tingene du setter fingeren på vil bedre seg til høsten, Brumoen?

– Ja, jeg både håper og tror det. Nå har vi en del skolespillere i Oslo og Trondheim som jeg håper å få med så lenge som mulig. Stiller vi med alle så ser det bra ut, men det handler litt om logistikken, sier Moelven-treneren.

Moelven-treneren er klar på at han håper det blir nye ansikter å se i idrettsparken i høstsesongen.

– Vi ser etter spillere, og i første omgang en spiss. Nå har vi ikke noe navn på blokka, men vi ser hva som beveger i markedet. I tillegg ønsker jeg også noe ekstra i den bakre fireren, men vi har to juniorer i Andreas (Lien Karlsson) og Vetle (Ness Hagen) som jeg håper blomstrer i sommer og tar steget. Vi vet det kommer til å bli ekstremt tight til høsten, men håpet er at vi også stiller med et bedre treningsgrunnlag, avslutter Brumoen.

Kamprapport

Moelven – Follebu 2-2 (1-1)

Moelven idrettspark

Seriekamp 4. divisjon

Mål: 0-1 (27 min) 1-1 Sivert Aaseth (40 min) 1-2 (53) 2-2 Anders Jevne Hagen (63 min)

Moelvens lag: Ken Robin Olsen – Simen Nysveen «bau», Lars Korpeberget Bjørke, Sivert Lundsten Aaseth, Eskil Pettersen – John Anders Rise, Truls Jevne Hagen, Amandus Abrahamsen Skog, Håvard Grønvold – Sivert Borgedal, Anders Jevne Hagen

Benyttede innbyttere: Markus Holthe Lund, Vegard Håkensveen Karlsen

Artikkeltags