Lillestrøm om Lehne Olsen: – Han er absolutt interessant for oss

Thomas Lehne Olsen er på veg bort fra Tromsø.

Thomas Lehne Olsen er på veg bort fra Tromsø. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Tromsøs toppscorer de to siste sesongene, Thomas Lehne Olsen (26), ser ut til å bli solgt fra klubben. Enten nå i vinter eller til sommeren.

DEL

Sportssjef Svein-Morten Johansen understreker at situasjonen rundt modølen, som ønsker seg til Østlandet, ikke er endret. Med andre ord har ikke TIL foreløpig fått et bud de anser som godt nok til å slippe spissen ett år før kontrakten går ut.

– Situasjonen rundt han er ganske klar. Hans kontrakt går ut dette året, og vi selger hvis vi får den rette prisen. Hvis ikke, spiller han her i hvert fall til sommeren, sier Johansen, som tviler på at 26-åringen blir i TIL ut hele det siste kontraktåret.

Det vil si at de forsøkene man har hatt på å overtale Lehne Olsen til å bli i klubben ikke ser ut til å ha ført frem.

Sarpsborg 08 skal ha kommet med et bud, og Lillestrøm har vært og er i dialog med TIL angående å kunne finne en enighet rundt Lehne Olsen – som selv har uttalt til Nordlys at han er langt fra fremmed for å spille for Arne Erlandsen igjen.

– Det jeg kan si, er at vi har hatt en dialog med Svein-Morten, så respekterer vi selvfølgelig at han er under kontrakt i Tromsø. Thomas Lehne Olsen er en spiller vi har fulgt i mange år, og han har utviklet seg godt i Tromsø. Han er absolutt en kjempegod spiller som er interessant for oss – det er ikke noen hemmelighet, sier Lillestrøms sportssjef Simon Mesfin til Nordlys.

Han bekrefter at dialogen om Lehne Olsen med TIL ikke er avsluttet, men heller vil tas opp igjen nå på nyåret.

– Vi må selvfølgelig vurdere hva som er våre muligheter, men Thomas Lehne Olsen er på den lista, det har vel også Arne (Erlandsen, hovedtrener) sagt. Når han vil tilbake til Østlandet, ligger jo også vi geografisk nærmest Moelv (Lehne Olsens hjemsted der kjæresten bor) – og vi tror han vil kunne trives veldig godt her, sier Mesfin.

 

Artikkeltags