Svele klar for nye år i Storhamar

Furnes-jenta Mia Svele har skrevet ny toårskontrakt med Storhamar og trener Arne Sendstad er veldig fornøyd med avgjørelsen.

Furnes-jenta Mia Svele har skrevet ny toårskontrakt med Storhamar og trener Arne Sendstad er veldig fornøyd med avgjørelsen.

Artikkelen er over 2 år gammel

Mia Svele fra Furnes har satt navnetrekket sitt på en ny toårskontrakt med Storhamar. Det melder klubben på sin egen hjemmeside

DEL

16-åringen debuterte for Storhamar under sluttspillet i fjor og har vært en fast del av elitegruppa denne sesongen. Trener Arne Sendstad er meget fornøyd med å ha sikret seg Sveles tjenester i ytterligere to år.

– Jeg er glad for å ha med henne videre. Hun har vært en del syk i høst, men ser veldig bra ut om dagen. Det blir spennende å følge utviklingen hennes. Mia har allerede kommet fryktelig langt med tanke på alderen. Hun kommer til å bli en vanvittig god håndballspiller. Hun har vist at hun er god nok for en toppklubb i eliteserien, sier trener Arne Senstad til klubbens hjemmeside.

– Jeg har vært mye syk denne høsten, men føler likevel at jeg har klart å utvikle meg. Det vil jeg gjerne fortsette med. Du finner ikke en bedre treningsgruppe enn det vi har i Storhamar og jeg har derfor ikke vurdert andre klubber. Jeg trives veldig godt. Jeg skal i hvert fall fullføre videregående på Hamar, men jeg håper at det blir satsing her i mange år, sier Svele.

Artikkeltags