Innlandets stolthet jubler igjen

Brumunddal IBK: Bak fra v: Jens Waldalhl (trener(, Kristin Grønstad, Ida Kartompten,Sanna Nordli, Emilie Haugli, Marit Holte,Silje Romsås. Foran fra v: Tale Berntsen, Eva Helen Hobusch Leirpoll, Anette Dæhlin

Brumunddal IBK: Bak fra v: Jens Waldalhl (trener(, Kristin Grønstad, Ida Kartompten,Sanna Nordli, Emilie Haugli, Marit Holte,Silje Romsås. Foran fra v: Tale Berntsen, Eva Helen Hobusch Leirpoll, Anette Dæhlin Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

(Brumunddal IBK – Lillehammer IBK 4-2) Brumunddal IBK har vunnet 2. divisjon, og er innlandets innebandy-stolthet for damer.

DEL

Brumunddal IBK har i lengre tid slitt med å finne noe å juble for, men damelaget sørget for at klubben endelig kan juble igjen.

Usikker angående opprykk

Selv om damelaget nå er kvalifisert for opprykk, er det usikkert om det bli 1. eller 2. divisjon for damene kommende sesong.

– Jentene har kvalitet til å spille i 1. divisjon, men det er et par ting som må på plass dersom vi takker ja til å rykke opp. For det første trenger vi flere spillere, og så krever det mer organisering. Sånn som i dag så sitter to av jentene i sekretariatet rett før vi skal spille. I tillegg må klubben ha et ønske om at vi rykker opp. Ellers vil det bare bli en negativ opplevelse og direkte nedrykk, sier damelagets trener Jens Waldal.

Opprykk vil kreve mye

Magnus Skulstad som trener damelandslaget mener jentene må være klar over at det er et helt annet nivå i 1. divisjon.

– Et opprykk vil kreve mye. Både økonomisk og sportslig. Det er et helt annet nivå enn det de opplever i 2. divisjon. Jeg er i tillegg sportslig leder i klubben her. Om de ønsker å rykke opp er det tøft av dem, men jeg kommer også til å informere dem om hva det kreves, sier kampens dommer og landslagssjef med et smil.

Artikkeltags