Magisk aften i Fagerlundhallen

Laget 2015: Bak fra v: Tony Olsen, Kjell Gunnar Opseth, Stian Granseth, Richard Alfstad, Thomas Hageberg, Lars Kristian Holm, Daniel Bråthen, Geir Olav Bratberg, Daniel Halvorsen, Cato Norderhaug. Foran fra h: Tom Richard Hovde, Lars Bakkerud, Bjørn Atle Torstensen, Eldar Østli, Christian Andersen, Hans Iver Frydenlund, Martin Bjørke.Foto: Petter Sand

Laget 2015: Bak fra v: Tony Olsen, Kjell Gunnar Opseth, Stian Granseth, Richard Alfstad, Thomas Hageberg, Lars Kristian Holm, Daniel Bråthen, Geir Olav Bratberg, Daniel Halvorsen, Cato Norderhaug. Foran fra h: Tom Richard Hovde, Lars Bakkerud, Bjørn Atle Torstensen, Eldar Østli, Christian Andersen, Hans Iver Frydenlund, Martin Bjørke.Foto: Petter Sand

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

(Brumunddal IBK–Ajer 3-1) Torsdagens kick-off i Fagerlundhallen ble tidenes opplevelse for innebandygutta fra Dala.

DEL

At konferansier Karoline Amb var kjent med mikrofon, var lett å se. Hun sørget for en stemning på tribunen som savner sidestykke i lokale idrettshaller.

Bedre enn på VM

Tidligere storkeeper Magnus Skulstad var mektig imponert over opplevelsen i hallen.

– Dette overgår stemningen på verdensmesterskap. Opplevelsen i dag er bare utrolig, og for en reklame for innebandysporten.

Korpsene fra Ringsaker, Moelv og Furnes var invitert til Fagerlundhallen, for å skape stemning om arrangementet.

Drømmen er at dette blir et syn oftere vist på innebandykamper. Konferansier Amb sørget for at lagene spilte opp ved mål, og sørget for dem som ikke kjente sporten lærte den.

Amb var ingen talskvinne for bokmålet, for hu tala bredt på en herlig fengende måte

Det ville være lett å tro at innebandyeventyret, etter nedrykket sist sesong gikk en sakte død i vente. De tankene er bare å begrave en gang for alle, for aldri har framtiden sett lysere ut for innebandy i distriktet.

Nyvalgt leder Hege Halvorsen ser med store forventninger på den kommende sesongen.

– Nå er det mye spennende som skjer, og takket være kommunen har vi fått mer tid i hallen. Det gjør at alle som vil spille innebandy, får muligheten til det.

Klubben har også endret draktfarge, fra de tidligere signalgule draktene.

–Klubben ønsker en felles identitet, og det har vi fått nå, for nå spiller de yngste spillerne i samme drakter som seniorene, sier en strålende fornøyd leder.

– Så Brumunddal innebandyen er ikke et synkende skip, Halvorsen?

– Nei, tvert imot. Klubben har lag i alle klasser fra mikro og opp, på guttesiden. I tillegg har vi fått en slagkraftig organisasjon.

Går for gull

Trener for herrelaget, Daniel Halvorsen er klar på at herrelaget går for å vinne 2. divisjon.

– Det er en ting som gjelder, og det er å vinne serien. Den skal vi vinne med stil, og vi er uten tvil det best trente laget i divisjonen. Vi har beholdt stammen fra i fjor, og fått et par spennende tilvekster, så jeg ser ikke hvem som skal true oss.

Kjørte over Ajer

Årets første kamp gikk mot 1. divisjons-laget Ajer. Med fulle tribuner og korpsmusikk var det en fantastisk ramme, da Brumunddal valset over Ajer, og vant 3–1.

– Dette er prikken over i-en på denne perfekte dagen. Jeg vil også rette en stor takk til kommunen, som har gitt oss den halltiden vi behøver, så nå er det bare helt perfekt, sier en strålende tilfreds Dala-trener.

En legende takker av

Det ville ikke vært mulig å regissert en avgang bedre, enn den Tom Richard Hovde fikk torsdag kveld i Fagerlundhallen. Innebandyens far ble takket av med en tegning og øredøvende jubel fra tribunen.

Stafettpinnen der gis videre til Hege Halvorsen, så det virker som det er lyse tider i møte for innebandyen i Brumunddal.

Artikkeltags