Gå til sidens hovedinnhold

FunRun i Moelv

Kjører etter idé av Totens Tøffeste

Artikkelen er over 2 år gammel

En nyvinning er på trappene i Moelv. Fun Run er et hinderløp som skal utfordre idrettsutøvere og mosjonister på nye nivåer.

Hinderløp: På andre siden har Totens Tøffeste blitt svært populært. Nå dras det i gang en konkurranse over samme lesten i Moelv. Fun Run arrangeres 12. mai.

– Det er blitt populært med slike terrenghinderløp. Blant annet Totens Tøffeste. Ellers finnes det mange varianter; Barskingen, villmannen, råskinnet for å nevne noen. Vi kaller det FunRun og håper det tar ned terskelen for å delta. Samtidig er utfordringene tøffe nok for dem som ønsker det, sier prosjektleder Monica Rylander i Ringsaker kommune. Løpet arrangeres i samspill med X-FIT Innlandet.

Skal ha det artig

De håper naturligvis mange vil ta utfordringen.

– Fun Run 2018 legges opp som et hinderløp for alle. Deltakerne vil møte på ulike hinder i løpet av den om lag tre kilometer lange løypa, og det vil være alternativer om du ikke vil prøve deg på det oppsatte hinderet. Fokuset vil ligge i å gjennomføre og god skape god stemning for fysisk aktivitet, sier Rylander.

Anders Bjerke i X-FIT er med som samarbeidspartner, og utvikler traseen som går gjennom Moelv.

Om de får det som de vil skal det i hvert fall ikke mangle på skikkelig utfordringer for dem som tar sjansen og melder seg på konkurransen.

Svært populært

Løpet på Gjøvik er i hvert fall blitt svært populær.

I fjor samlet løpet som arrangeres i oktober hele 843 deltakere. Der konkurreres det både individuelt og med lag.

Der er løpet blitt en snakkis og det er stor prestisje i konkurransen.

– Påmeldingen er godt i gang i Moelv. Vi håper mange blir med. Det er gratis å delta, og det vil bli en strålende dag for alle i Moelv, sier Rylander.

"Det blir et løp som vil utfordre deltakerne skikkelig