Gå til sidens hovedinnhold

– Dom får itte ei lett reise

Artikkelen er over 3 år gammel

(Moelven–Fagernes 30-21) Moelvens håndballjenter fosser videre, og hjemme mot tabelltoer Fagernes var det klasseforskjell.

Håndball: De ti første minuttene var et fryd for øyet, og hjemmepublikum sørget for å støtte de blåkledde på parketten. Hjemmelaget ledet 6–1 og parkerte gjestene fra avkast.

– Det er å få de gode periodene til å vare lenger vi må jobbe med, for i perioder er vi veldig gode, sier en smilende Moelven-trener, Tormod Kvisler.

Etter fire kamper står modølene med tre seire og ett tap. Sesongens eneste tap så langt komme i premieren mot Veldre. De to lagene møtes til det som kan vise seg å bli i opprykksfinalen i Moelvehallen 7. januar.

– Nå har vi med litt mer rutinerte spillere enn vi hadde i premieren mot Veldre, så jeg tør vel påstå at om vi hadde utfordret dem i lang større grad om vi hadde møtt Veldre i dag.

– Så Veldre bør frykte kampen mot dere i januar, Kvisler?

– Dom får garantert itte ei lett reise her. Selv om vi sesongen under ett ikke skal være gode nok til å utfordre Veldre, kan vi helt klart gjøre det i en enkelt kamp.

Til oppgjøret mot Fagernes hadde en større delegasjon fra Veldre møtt opp for å finsikte den kommende motstanderen.

Kamprapport

Moelven–Fagernes 30–21 (14–9)

Moelvhallen

Seriekamp 4. divisjon

Moelven: Siri G. Sundgaard–Katrine A. Martinsen, Camilla Bøverdalen 1, Birgit Solheim, Sarah M. Kvisler 13, Thuva M. Kindberg 4, Silje Rysjedal 1, Nina S. Danielsberg, Sina Schjerpen 1, Mari Baardseth 5, Stina E. Knutsen 1, Thea Bradsrud, Kathrine Evensen 4, Kine K. Iversen 1

UTV: Moelven 2x2 min Fagernes: Ingen