Kler opp de frivillige

Fine klær: Slik skal de frivillige under Ungdoms-OL på Lillehammer i februar kle seg. Foto: Lillehammer 2016/Cathrine Dokken

Fine klær: Slik skal de frivillige under Ungdoms-OL på Lillehammer i februar kle seg. Foto: Lillehammer 2016/Cathrine Dokken

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Det skal ikke stå på klær og utstyr når 3.000 frivillige inntar Ungdoms-OL på Lillehammer fredag 12. februar.

DEL

Funksjonæruniformen inneholder følgende: En skalljakke, en boblejakke (primaloft) som kan zippes inn i skalljakken, fleecejakke, en tolags ski/vinterbukse, lue og ryggsekk.

Alle som jobber som frivillig får disse fem plaggene fra Helly Hansen til odel og eie. Ledelsen i Ungdoms-OL mener det er viktig med skikkelig klær.

– Noe av det viktigste vi kan gjøre for å få glade og gode frivillige er å utstyre dem med klær som gjør at de holder seg tørre og varme under lekene. Det er utrolig viktig for oss at de får en god opplevelse, sier Magne Vikøren, markeds- og kommunikasjonssjef i Ungdoms-OL på Lillehammer.

– Vi er spesielt happy med den spreke buksa. Fra 1994 husker vi jo godt hvordan den grårosa frivillighetsjakka ble et symbol for lekene. Kanskje får den grønne spraglete buksa en lignende rolle for disse lekene, legger han til.

Artikkeltags