(Arbeidets Rett): – Det har vært en voldshendelse i Tolga. Jeg kan bekrefte at det er en væpnet politiaksjon på grensen mellom Innlandet og Trøndelag, sier operasjonsleder i Innlandet politidistrikt Bjørn Lonkemoen.

Arbeidets Rett erfarer at hendelsen har funnet sted i Vingelen. Politiet bekrefter at tre personer er utsatt for vold på en privat adresse.

Politijakt

Klokka 11.40 opplyser politiet i Innlandet i en pressemelding at de leter etter gjerningspersonen(e) og det er opprettet kontrollposter ved flere veger i området.

Innlandet politidistrikt får bistand fra Trøndelag politidistrikt til kontrollposter på grensa mellom Innlandet og Trøndelag fylke.

Politiet etterforsker saken teknisk og taktisk, og gjennomfører blant annet flere vitneavhør.

– Det er per nå ikke mer informasjon politiet kan gå ut med, men politiet vil komme med mer informasjon i løpet av dagen, står det i pressemeldingen.

To personer behandles på legevakt

Til Nettavisen bekrefter operasjonsleder Bjørn Lonkemoen han at to personer får behandling på legevakt etter voldshendelsen.

– Jeg har ingen flere opplysninger om skadegraden nå, heller ikke hvordan det går med den tredje personen, sier Lonkemoen.

Han sier politiet nå er i en operativ fase av etterforskningen og foretar avhør.

– Forhåpentligvis vil avhørene belyse saken mer, sier Lonkemoen til Nettavisen. Lonkemoen vil ikke si om politiet har noen konkrete mistenkte i saken.

– Så langt har vi ingen pågripelser, sier Lonkemoen.

Operasjonslederen sier politiet vil komme med mer info i løpet av dagen.

– Vi har fortsatt politi ute med kontrollposter langs veien i området rundt Tolga, bekrefter Lonkemoen.