For mange vil nok høydepunktet være lokaloppgjøret mellom Moelven og Ringsaker i Idrettsparken. Kampstart er klokka 13.30 og Ringsaker Blad er på plass for å sende. Da har det allerede vært sending fra Birken i samarbeid med andre Amedia-aviser fra tidlig lørdag morgen. Den foregår fram til sent lørdag ettermiddag.

Moelven - Ringsaker ser du HER!

Birkebeinerrittet følger du direkte HER!

Etter kampen i Moelv sendes det fra Sveum hvor Brumunddal tar imot Nybergsund. Det blir en svært spennende kamp mellom to hedmarkslag i 3. divisjon som kjemper om å unngå nedrykk.

Brumunddal - Nybergsund ser du HER!

I tillegg sendes det trav V75 fra Leangen. Se det HER!

– Vi har åtte personer i arbeid på sporten lørdag. Det er primært i arbeid med Birken og de to fotballkampene. Vi skal dekke dette så godt vi kan og håper at teknikken og logistikken går etter planen. Vi gleder oss til en lørdag i sportens tegn, sier redaktør i RB, Gaute Freng.

Selv tar han turen til målgang i Birken før han kjører til Sveum for å kommentere kampen der.

– Må vel kanskje innrømme at jeg er mest spent på lokaloppgjøret i Idrettsparken. Det er mye som står på spill, men jeg gleder meg til alt som skjer, sier han.

Søndag viser vi, blant mange andre håndballkamper, Storhamar-Sola. Mia Svele fra Furnes er Storhamars nye kaptein og du kan se henne i aksjon HER! Kampstart i Rema 1000-ligaen er klokken. 17.00.