Frank Roar (54) fra Brumunddal blir ny kommunikasjonsdirektør i Sykehuset Innlandet

NY KOMMUNIKASJONSDIREKTØR: Frank Roar Byenstyen (54) er ansatt som ny kommunikasjonsdirektør i Sykehuset Innlandet.

NY KOMMUNIKASJONSDIREKTØR: Frank Roar Byenstyen (54) er ansatt som ny kommunikasjonsdirektør i Sykehuset Innlandet. Foto:

Frank Roar Byenstuen (54) er ansatt som ny kommunikasjonsdirektør i Sykehuset Innlandet.

DEL

Det melder Sykehuset Innlandet i en pressemelding onsdag.

Byenstuen er oppvokst i Brumunddal, men er nå bosatt i Hamar. 54-åringen ble ansatt som kommunikasjonsrådgiver i Sykehuset Innlandet i april 2018, og har siden februar i år vært konstituert som kommunikasjonsdirektør i Sykehuset Innlandet.

Tidligere har Byenstuen blant annet jobbet som kommunikasjonsrådgiver i Helse Sør-Øst, og han har vært nyhetsredaktør i Hamar Arbeiderblad. 54-åringen danket ut 20 andre søkere i kampen om stillingen.

– Jeg er stolt og glad for den tilliten jeg har fått. Å være kommunikasjonsdirektør for en så stor kompetansevirksomhet med et så viktig samfunnsoppdrag, er en svært spennende og utfordrende oppgave, som jeg gleder meg til å ta fatt på, sier Byenstuen, i følge pressemeldingen.

Administrerende direktør Alice Beathe Andersgaard i Sykehuset Innlandet er er trygg på at Byenstuen er rett mann for stillingen.

– Vi har vært gjennom en omfattende ansettelsesprosess med mange søkere og flere aktuelle kandidater. Jeg føler meg trygg på vi har valgt rett person og at Frank vil gjøre en god jobb som kommunikasjonsdirektør i Sykehuset Innlandet, sier hun.

Som direktør for stabsområde Kommunikasjon og samfunnskontakt i Sykehuset Innlandet, blir Byenstuen en del av administrerende direktørs ledergruppe. Han overtar etter Astrid Bugge Mjærum som sluttet i februar for å bli kommunikasjonsdirektør i Skatteetaten.

Artikkeltags