Slutter som Sykehuset Innlandet-direktør

NY JOBB: Astrid Bugge Mjærum har fått ny jobb som kommunikasjonsdirektør i Skattedirektoratet. (Foto: Bjørn-Frode Løvlund)

NY JOBB: Astrid Bugge Mjærum har fått ny jobb som kommunikasjonsdirektør i Skattedirektoratet. (Foto: Bjørn-Frode Løvlund)

Artikkelen er over 1 år gammel

Astrid Bugge Mjærum slutter som viseadministrerende direktør i Sykehuset Innlandet. Hun blir ny kommunikasjonsdirektør i Skattedirektoratet i Oslo.

DEL

(Glåmdalen) – Jeg har hatt fem fine og lærerike år i Sykehuset Innlandet, men jeg ble fristet til å gjøre noe nytt og jobbe nasjonalt igjen. Derfor har jeg takket ja til jobben som kommunikasjonsdirektør i Skattedirektoratet, sier Bugge Mjærum, som bor i Gausdal med mann og barn, og som nå skal pendle mellom Gausdal og Oslo.

LES OGSÅ: Ny konstituert direktør ved sykehuset

Jobben i Skattedirektoratet er ikke helt ukjent for Bugge Mjærum. Hun var kommunikasjonsdirektør nettopp i Skattedirektoratet før hun ble hentet til Sykehuset Innlandet som kommunikasjonsdirektør og senere viseadministrerende direktør i Sykehuset Innlandet.

Det er ikke helt avklart når hun slutter, men det blir trolig i løpet av mars neste år.

Administrerende direktør Alice Beathe Andersgaard i Sykehuset Innlandet opplyser at det i første omgang blir konstituert en person i stillingen som viseadministrerende direktør.

– Om vi skal ansette en ny viseadministrerende direktør eller en kommunikasjonsdirektør fast, har vi ikke tatt stilling til ennå, sier hun.

Artikkeltags