Takk og tips til rådmannen i Ringsaker

Thomas Eriksen, Folkevalgt Ringsaker MDG

Thomas Eriksen, Folkevalgt Ringsaker MDG

Av
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Je' vil takke for at kommunen prioriterer fokus på reint vatten i kommunen vår. Etter å ha vøri på åpninga av det nye vannverket i Moelv, er je' nok sikker på at modøla er sikret trygt drekkevatten i mange tiår framover. Å forstå at reint vatten itte er sjølsagt alle stand i væla, det er lett å glømme her ved Mjøsa.

Det som også er fort å glømme er at Moelv har et sentrumsnæringsliv som gjør så godt de kan i en nå utfordrende hverdag. Som seg hør og bør når det er sjenerøse åpninger er det noe godt å bite i, slik som snitter, rundstykker eller lignende. Dette var det sjølsagt på åpninga på vannverket i Moelv også. Snittene var fra Prøysenhuset, som servere' mye god mat.

Men rådmann, – når vi er på åpning i Brumunddal få' vi høge smørbrød, fra lokale bedrifter som slik støttes av kommunen. Så det je' håpe' vi kan by på når vi åpne' noe nytt i Moelv er at det lokale næringslivet brukes. Dom sett sikkert også ekstra pris på en stor bestilling fra kommunen av og tell. For vi har faktisk også i Moelv selskaper som selger herlige snitter, – ja, tell og med mulig å bestille som ta-med-seg-bort-service.

Takk for maten!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags