Gå til sidens hovedinnhold

Talentfulle elever klare for EM

Tilbakeblikk

Dette skrev Ringsaker Blad om for 10, 20 og 30 år siden:

Talentfulle medieelever klare for EM

Captura UB fra Hamar katedralskole klatret helt til topps under NM for ungdomsbedrifter i Lillestrøm 6. mai. Nå skal de talentfulle medieelevene forsvare Norges ære i EM i Oslo. Fire av de seks ansatte i ungdomsbedriften er fra Ringsaker: Guro Grønbakken fra Moelv, Sigrid Århus fra Nes og brumunddølene Helene Marie S. Paalsrud og Kristine G. Alstad. Totalt vant de tre 1.plasser og en 3. plass.

14. mai 2011

Supermodell fra Moelv

Linda Ø. Nikolaisen (21) gikk slentrende ned en gate i København en kald februardag. En dame fra et modellbyrå oppdaget den pene jenta. Nå venter en lysende modellkarriere for Linda. Nikolaisen var i den danske hovedstaden for å sjekke ut arkitekthøgskolen. Det er nemlig arkitekt hun en dag drømmer om å bli. Hun har aldri hatt ungpikedrømmen om å bli modell. Men Linda begynte likevel sin modellkarriere da hun var 15 år, men da hun hoppet av karusellen etter en kort stund.

10. mai 2001

20 fritidsplasser ved Fagerlund

Mørkved skole har det og Hempa skole har det. Nå vil Fagerlund skole også få sin egen skolefritidsordning. Når skolen starter opp igjen til høsten, vil tre ansatte være i stand til å gi 20 barn et meningsfylt tilbud før og etter skoletid. Det er arbeidsutvalget ved Fagerlund skole som har tatt initiativet til skolefritidsordningen. Hittil har 14 interesserte foreldre sagt de gjerne ønsker plass til sine barn. En plass i skolefritidsordningen ved Fagerlund vil kost 900 kroner.

14. mai 1991