– Mager trøst med scoring

Scoret i debuten: Thomas Lehne Olsen fikk en god debut for Lillestrøm i den forstand at scoret, men det ble tap i serieåpningen mot Bodø/Glimt. Foto: NTB scanpix

Scoret i debuten: Thomas Lehne Olsen fikk en god debut for Lillestrøm i den forstand at scoret, men det ble tap i serieåpningen mot Bodø/Glimt. Foto: NTB scanpix

Thomas Lehne Olsen fikk en drømmestart i LSK-drakta med scoring og kåret til lagets beste i debuten. Men modølen er ikke fornøyd.

DEL

Modølen Thomas Lehne Olsen gikk rett inn i startoppstillingen i sin nye klubb etter at den ønskede overgangen fra Tromsø gikk i orden tidligere i vår og det ble på flere måte en debut som ikke blir glemt med det første.

Snøkaos og utsettelse

Det var nemlig lite som minnet om serieåpning i fotball denne søndagen i nord. Snøen lavet ned i forkant av kampen og banemannskapene jobbet febrilsk for å få bana klar til avspark. Det klarte de delvis og kampen startet, men etter et kvarter ble kampen stoppet av dommeren og spillerne sendt i garderoben. Det sluttet å snø og kampen kunne starte igjen etter en halvtime.

Scoret etter Melga-sleiv

Lillestrøm lå under 0–1 til pause, men fikk en kjempestart i andre omgang etter at Arne Erlandsen hadde brukt den strenge stemmen i pausen. Lillestrøm fikk corner før minuttet var spilt. Corneren ble smart slått lavt ut i feltet. En rask bevegelse ut i feltet ga Melgalvis en gylden mulighet til å avslutte. Brumunddølen bommer imidlertid regelrett på ballen og serverte Thomas Lehne Olsen med sleivsparket. Lehne Olsen tok en berøring før han så banker ballen hardt og lavt inn bak en sjanseløs Popovic fra kort hold. Hjemmelaget slo imidlertid tilbake og scoret to mål slik at Lillestrøm ble påført 1-3-tap i seriepremieren.

– Mager trøst

Lehne Olsen klarte ikke å glede seg veldig mye over scoringen i sin debut for Lillestrøm.

– Det er morsomt å score, men det en mager trøst så lenge vi ikke får med oss noe. Det var imidlertid godt å score i den første kampen for å slippe noe mer mas og styr rundt dette, sier Lehne Olsen som ikke hadde trua på at kampen skulle la seg gjennomføre.

– Jeg trodde kampen skulle bli stoppet da vi gikk inn, vi så jo ikke fotballskoa våre, sier modølen som mener han kunne sendt Lillestrøm i ledelsen.

– På 1–1 bør jeg kanskje score på en sjanse der. Vi henger bra med til de får 2-1-målet, etter det detter vi igjen, sier han.

Artikkeltags