Mørkved-foreldre var tidlig ute med SFO-lignende tilbud

11. mai 1989

11. mai 1989

DEL

TilbakeblikkDette skrev Ringsaker Blad om for 10, 20 oog 30 år siden:

Første utstilling på Framheim

7. mai 2009: Fredag åpner en variert utstilling på Framheim. Nils E. Nymoen synes det er flott at Brumunddal har fått et sånt samlingssted. Brumunddølen har sitt atelier på stedet, og ser fram til den første utstillingen der. Framheim har fått et lite «ansiktsløft», og bedre skal det bli i tiden som kommer. Et godt miljø er viktig for å få utvikle seg videre i den gamle bygningen. Dette skal være et sted for alle, sier Nymoen, som også lover at det blir flere utstillinger i tiden som kommer.

Kirkebygg for et nytt årtusen tar form

6. mai 1999: Den nye Veldre kirke er praktfullt beliggende, nær kirkegård og hovedveg. Den blir ikke bare et samlingssted for veldringenes høytid og fest. Den nye kirken blir Ringsakers store stolthet der den bader seg i skjønnheten av et årtusengammelt kulturlandskap. Sjølve kirkerommet får 230 plasser nede i kirken og 45 plasser oppe på galleriet. I hele tatt vil nye Veldre kirke bli ei topp moderne flerbrukskirke beregnet for neste årtusen.

Jubler for fritidshjem på Mørkved

11. mai 1989: Førskolebarna fra Mørkved skolekrets i Brumunddal jubler for at de sannsynligvis får tilbud om å være i et fritidshjem før og etter skoletid til høsten. Foreldrene til 33 av 44 førsteklassinger har sagt seg interessert i tilbudet. Det er tre foreldre som har tatt initiativet til å starte fritidshjemmet.

– Dere kan gjerne kalle det en heldagsskole eller en forlenget skoledag, sier initiativtager Astrid M. Viken.

Tilbudet kan bli utvidet, og etter hvert skape flere arbeidsplasser.

Artikkeltags