Tiller kom bokstavelig talt skeivt ut fra hoppkanten i konkurransen. For i normalbakken var det lite som minnet om den hopperen Tiller ønsker å være. Tiller hoppet bare 80,5 meter. Det var hele 18,5 meter bak Jens Luraas Oftebro, som landet på 99 meter og som ledet rennet etter hoppdelen.

Hoppingen ga Tiller et håpløst utgangspunkt før langrennet. Han lå nede på 48. plass, hele 3.13 bak teten. Han hadde tro på langt bedre resultater. Slik gikk det altså ikke.

– Det var begredelig. Det var drit dårlig hopping og drit dårlig langrenn. I bakken var det noe med utstyret som jeg skal fikse til i morgen, men i løypa var det dårlig. Jeg fikk vondt i brystet. Jeg vet ikke hva det var, meldte kombinertløperen, som tok en liten legesjekk etter målgang.

For heller ikke langrennet ble noen stor opptur for modølen. Han gikk seg opp to plasser, men en 46. plass totalt er naturligvis langt bak målsettingen til Tiller. Han var til slutt 3.52 bak nevnte Oftebro, som vant rennet foran Jarl Magnus Riiber. Han tror ikke problemene han opplevde i løypa lørdag vil plage han søndag, da de skal hoppe i den store bakken.