Han kommer tilbake til Brumunddal og Tømmerstock

Kommer til Tømmerstock i 2019. Pressefoto.

Kommer til Tømmerstock i 2019. Pressefoto.

Artikkelen er over 1 år gammel

Han har hatt suksess på scenen i Brumunddal før. Nå kommer Admiral P tilbake til Tømmerstock i 2019.

DEL

– Vi i Tømmerstock er utrolig glad og stolt over å kunne presentere «Admiral P» og hans «The Global Citizen Band» til neste års Tømmerstock. «Admiral P» gjorde en fantastisk opptreden under Tømmerstock 2017 og fikk mange nye fans på Hedemarken. Admiral P ankom Tømmerstock i helikopter i 2017 og hans offisielle video åpner med helikopter-ankomsten og avslutter fra scenen i Brumunddal, skriver Rune Myhren i en pressemelding.

Med norsk far og mor fra Zambia, hvor han vokste opp de første 13 årene av livet sitt før han flyttet til Norge, har Philip «Admiral P» Boardman fått smake på begrepet «utenforskap» fra noen uvante perspektiver – som hvit norsk-afrikaner. Musikken kom tidlig inn i livet, via morens reggaeplater, og ikke lenge etter ankomsten til Norge møtte han Selecta Daniel «Lion». De to startet Norges ledende reggae sound system Jah Ark Manifest i 1999, og siden har de spredd reggaemusikk, kjærlighet og samhold på sine utallige spillejobber på utesteder, festivaler, veldedighetsarrangement og andre arrangementer.

De seinere årene – og spesielt etter deltakelsen i «Hver Gang Vi Møtes» – har Admiral P blitt en folkekjær artist i absolutt alle aldersgrupper med sitt vinnende vesen, varme og karisma.

Admiral P & The Global Citizen Bandspiller på Hovedscenen lørdag 15. juni

Artikkeltags