Politiet i Innlandet melder fredag ettermiddag om en trafikkulykke i området Mesnali/Ljøsheim. To biler skal være involvert.

Da Ringsaker Blad klokken 13.25 snakker med politiets oppdragsleder, Jannicke Silseth Eide, er politiet ikke framme på stedet. Nødetatene skal ha fått melding om hendelsen klokken 13.10.

Hun har derfor ikke ytterligere informasjon, ei heller om nøyaktig sted, utover at en eller flere av de involverte personene skal ha klaget over smerter etter kollisjonen.

Klokken 13.40 opplyser politiets operasjonsleder, Frode Øvreås, at de to bilene har kollidert et stykke sør for Ljøsheim. RBs mann på stedet rapporterer at ulykkesstedet er rett øst for Bergundhaugen og Sør-Mesna, like nord for vegkrysset der det er skiltet mot Moelv og hvor man kan svinge nedover mot nevnte Bergundhaugen.

På tidspunktet er brannvesenet framme på stedet.

– Rapportene fra brannvesenet så langt er at det er materielle skader og tilsynelatende personskade, men ikke av alvorlig karakter. Politiet er straks på stedet, sier Øvreås.

Den ene bilen har havnet ut i grøfta etter sammenstøtet, viser bildene fra stedet.

I 14.20-tiden opplyser operasjonslederen at to personer er fraktet til legevakt etter hendelsen.

– Ei mor og ett barn, som satt i den ene bilen, er fraktet til legevakt med ambulanse for sjekk, sier Øvreås, og gjentar at det ikke skal være snakk om alvorlige personskader.

I den andre bilen skal det kun ha vært føreren. Vedkommende skal ikke ha behov for ytterligere hjelp av helse.

Klokken 14.38 skriver politiet på Twitter at det opprettes sak etter hendelsen.