Dramatisk rundkast på speilblankt føre

På speilblankt føre dro bilen av vegen, ble kastet rundt og havnet på jordet nedenfor.

På speilblankt føre dro bilen av vegen, ble kastet rundt og havnet på jordet nedenfor. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Det gikk heldigvis bra med sjåføren som opplevde et skikkelig rundkast da han kjørte av den så mye omtalte fylkesveg 213 mellom Moelv og Brøttum i dag tidlig.

DEL

Denne gangen var det ikke sporete veger som var årsaken til avkjøringen. Ei nesten isblank hinne hadde lagt seg på asfalten etter minusgradene i natt som etterfulgte mildværet i går. 

Flere merket at det var vanskelig kjøreforhold. Sjåføren fikk store problemer da bilen først mistet veigrepet. Da var det ikke mulig å rette opp igjen på det glatte underlaget. Bilen skar av vegen, over et gjerde, ble kastet rundt og havnet med fronten motsatt veg av tidligere kjøreretning. Det hele skjedde noen hundre meter nord for Vea. Sjåføren var på vei mot Moelv rett før halv åtte.

Til alt hell slapp sjåføren unna uten store skader. Han kjente det i kroppen, han fåttt noen småslag og var litt merket, men ellers virket han ok. Han fikk raskt hjelp og ble tatt hånd om av to bilister som kom til rett etter avkjøringen. Bilen står igjen med synlige karosseriskader.

Fram til sola og varmen kommer idag og smelter ishinna vil nok flere kunne få problemer på den glatte vegen.

Dermed noterte fylkesveg 213 seg for nok en avkjøring i en negativ statistikk der denne vinteren.

Artikkeltags