Floyd (22) fra Elverum klar for Paradise Hotel

  Av
  Artikkelen er over 1 år gammel

  I løpet av mars dukker reality-programmet «Paradise Hotel» igjen opp på TV 3, med sin ellevte sesong.

  DEL

  (Østlendingen) Nok en gang er Triana Iglesias nede i Mexico for å sjekke tolv håpefulle deltakere inn på skandale-hotellet langs solkysten. I januar skapte det en del bråk da det ble kjent at Robin Johansson var blant fire kjente deltakere som skulle sjekke inn på hotellet.

  De siste ukene har det deretter vært stille, men nå er det kjent hvilke åtte andre deltakere som har sjekket inn, og som vi kan vente å se på skjermen denne sesongen.

  Floyd Olsen er fra Elverum er en av dem.

  Han beskriver seg selv som en skikkelig alfahann. Han mener at jobben som selger kommer til å hjelpe ham inne på hotellet, og at han har lært seg teknikker for å få andre mennesker til å gjøre som han vil.

  – Jeg skal virkelig spille hard og kynisk inne på hotellet. Jeg skal komme under huden på alle de andre, bli godt likt av hele gjengen der inne, og så skal jeg manipulere folk til å ta de valgene jeg vil. Jeg skal lage et helvete der inne, sier han.

  – Du er ikke redd for at følelsene dine skal sette en stopper for de planene?

  – Nei, jeg blokkerer dem ute. Jeg er veldig flink til å blokkere følelser ute.

  Det har imidlertid ikke alltid vært like lett for Floyd, og det var en reise for å komme dit han er i dag.

  – Jeg ble mobba mye i barndommen, blant annet for hvordan jeg så ut, og for at jeg var så tynn. Det tok ganske lang tid for meg å bygge opp en selvtillit, og ikke bry meg så mye om hva andre tenker om meg hele tiden, sier han.

  LES MER OM ALLE DE ANDRE DELTAKERNE HER (ekstern lenke til Nettavisen)

  Artikkeltags