Har pusset opp fritidsklubben og er klare for åpning

Jenny Andresen Djupvik og Frederik Lervåg gleder seg til å gjenåpne fritidsklubben i Brumunddal.

Jenny Andresen Djupvik og Frederik Lervåg gleder seg til å gjenåpne fritidsklubben i Brumunddal. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

29. november er det klart for åpning av fritidsklubben i Brumunddal etter at den har vært stengt for oppussing.

DEL

– Oppholdsrommet er gjort om og renovert, og det har kommet på plass nye møbler. Vi gleder oss veldig til å åpne dørene igjen, sier
fritidsklubbleder Frederik Lervåg i en pressemelding.

Denne uken vil det igjen bli aktivitet i lokalene.

Til gjenåpningen av fritidsklubben kommer den kjente youtuberen Mina Jacobsen.

– Det blir Q&A med Mina, og hun står for trekningen av loddene som alle får utdelt når de kommer. Vi har pusset opp kiosken, og der blir det salg av popcorn, slush og pølser, sier Lervåg.

Økende besøk

Lervåg håper på godt besøk på torsdagens åpning.

– De siste par årene har vi hatt en fin økning i besøkstallet vårt her, og i det siste har vi hatt rundt 60-70 ungdommer i snitt hver kveld. Det er vi veldig godt fornøyd med, sier han.

Fritidsklubben er et tilbud for alle ungdommer mellom 13 og 18 år. Det er ungdommene selv som i stor grad bestemmer innholdet i klubben, og fem ungdommer med en valgt leder utgjør klubbstyret.

– Gjennom året har vi veldig varierte aktiviteter her. Det er viktig for oss at ungdommene har litt eierskap til klubben sin, at dette er deres sted. Vi håper at de endringene vi har gjort i inngangspartiet, oppholdsrommet og kiosken bidrar til å øke trivselen enda mer hos de som bruker klubben, sier Jenny Andresen Djupvik, leder for fritidsavdelingen ved kulturkontoret.


Artikkeltags