Gå til sidens hovedinnhold

Du kan vinne platekontrakt

Jakter på Hedmarks beste sangstemmer:

Artikkelen er over 3 år gammel

Elsker du å synge? Da er det kanskje deg vi leter etter, nå som Ontrack Studio og Østlendingen sammen inviterer til sangkonkurransen Hele Hedmark synger. Vinneren får en platekontrakt!

(Østlendingen)

– Det finnes så mange talentfulle sangere i Hedmark! Nå har vi muligheten til å løfte dem fram, sier Carl-Henrik Wahl i Ontrack Studio på Rena. Den kreative gjengen har for lengst fått et navn i norsk musikkmiljø, og har gjentatte ganger bevist at man ikke må holde til i London eller LA for å lykkes.

I samarbeid med Østlendingen håper han på å få inn så mange bidrag som mulig til konkurransen Hele Hedmark synger.

– Alle fra dem som fyller 15 år i år og oppover, er hjertelig velkommen til å være med. Du kan sende inn maks to bidrag, og velger sjøl om du synger en coverlåt eller noe egenprodusert. Det viktigste er at vi får høre stemmen din! Fra den store potten med bidrag kommer vi så til å plukke ut totalt åtte ukesvinnere, som tas med til studio for å spille inn en skikkelig produksjon av låten sin.

Stor finale på scenen

– 24. mai inviterer vi så finalistene til en stor, direktesendt finale i Åmot kulturhus, der vi både skal kåre en vinner som får en platekontrakt, og dele ut en pengepremie til folkets favoritt, sier han.

De som skal delta i Hele Hedmark synger kan ikke ha platekontrakt med andre selskap, og må være tilgjengelig for å framføre sin låt fra scenen 24. mai.

Både du som bor i Hedmark nå, eller som opprinnelig kommer fra Hedmark, kan bare begynne å rense røsten til innsats.

Det er åpent for å sende inn bidrag via Østlendingen.no eller Ontrackstudio.no helt fram til 3. mai. Men send gjerne inn ditt bidrag nå, for ukesvinnerne blir kåret blant alle som er med. Om du ikke når opp én uke, kan du komme i betraktning senere.

 

Vil synliggjøre talenter

Ukesvinnerne vil bli presentert av Østlendingen etter hvert som de plukkes ut.

– Hvorfor er Østlendingen med som arrangør av Hele Hedmark synger?

– Østlendingen har en sterk tradisjon som kulturavis, og dette er en ny og morsom måte å synliggjøre lokale talenter og artister på. Dessuten vil vi gjennom Hele Hedmark synger og samarbeidet med Ontrack gi leserne godt innhold, noe som er viktig for oss hver dag, sier ansvarlig redaktør i Østlendingen, Tom Martin Kj. Hartviksen.

– Vi håper at alle de som synger i stuer og dusjer rundt om i Hedmark har lyst til å være med på dette! Flere titusen mennesker leser Østlendingen hver eneste dag, så her kan det være kort veg til et stort publikum.

Meld deg på konkurransen her!

 

Kommentarer til denne saken