Det opplyser Leif Østmo i Venner av Mo til Ringsaker Blad onsdag. Modølen er leder i konsertkomiteen, og årets sommerkonsert på tunet ved Ringsakers tusenårssted var planlagt gjennomført 21. juni. På grunn av situasjonen med koronaviruset, er det nå bestemt at konserten blir utsatt.

– Vi utsetter sommerkonserten i 364 dager, til 20. juni neste år. Vi avlyser ikke, vi utsetter den, sier Østmo.

– Ser fram til 2021

2018 var første år sommerkonserten i regi av Venner av Mo gikk av stabelen, og det var trangt om plassen på tunet foran den historiske garden i Moelv. Planen er å arrangere en slik konsert annethvert år.

I år kunne i utgangspunktet publikum se fram til å høre blant andre operasangerne Bernt Ola Volungholen og Eli Kristin Hanssveen, samt unge lokale artister og lokale musikere, deriblant kammerensemblet Mjøsmusikk og Ringsaker janitsjar.

Trøsten for dem som gledet seg, er at alle artistene har takket ja til å stå på scenen under den utsatte konserten i 2021.

– Vi har vært i kontakt med alle aktører, og alle har takket ja til å stille opp igjen neste år. Vi har også vært i kontakt med alle sponsorer, og alle er tøffe nok til å bli med neste år. Det er et stort utropstegn. Det er virkelig bra at de stiller opp et år til, for vi er inne i tøffe tider nå, sier Østmo, og legger til:

– Vi ser fram til en minnerik konsert i 2021.

Bildeserie

Se bildene fra sommerkonserten i Moelv