Mia Solberg Svele viste svært liten respekt for de ungarske motspillerne og satt inn kampens første mål.

Gultrøyene startet oppgjøret svært oppløftende og var tidlig i føringen 4–2. Midtvegs ut i omgangen ledet hjemmelaget 5-4, og Siófok med den norske treneren Tor Oddvar Moen så seg nødt til å ta en timeout.

Etter førsteomgang var stillingen 12-13, men foran 1151 tilskuere stokket det seg for vertene etter hvilen, men selv om returoppgjøret i Ungarn blir svært vanskelig så har Mia-Svele troen på at de kan snu det.

– Det var litt surt når vi henger så bra med i førsteomgang, men ikke makter å levere like bra etter pause. Det blir en tøff bortekamp, men her er ingenting kjørt. Vi må bare spille opp mot vårt beste, og alt presset ligger på dem for vi har ingenting å tape. Det var litt rart å møte spillere jeg tidligere har sett opp til, men det er utrolig gøy at jeg år så mye tillit som jeg får, sier en fattet Solber Svele

Kamprapport

Storhamar – Siófok 24–31 (12–13)
Kvartfinale EHF-cupen, Kamp 1 av 2.

Boligpartner Arena søndag 3. mars 2019.

Storhamars lag: Stine Liden, Lea Løkke-Øwre, Chana Masson – Malene Aambakk, 3 Heidi Løke, 6 Elise Skinnehaugen 1, Ellen Marie Folkvord, Kristin Venn 2, Tonje Enkerud, Synne Fossheim, Mia Svele 2, Betina Riegelhuth 9, Maren Gundersen, Guro Nestaker 1.

Toppscorer Siófok: Andrea Kobetic 10 mål.

Utvisninger: Storhamar 1×2 min, Siófok 2×2 min

Dommere: Marta Sa (POR) og Vania Sa (POR)

Storhamars beste: Betina Riegelhuth

Siófoks beste: Denisa Dedu

Tilskuere: 1151