Slapp unna det verste snøværet

Snøvær: Det var meldt flere centimeter med snø i fjellet i løpet av natta. Det er kommet noe, men på Sjusjøen skulle det gå greit med sommerdekk. Bildet er fra webkamera på Sjusjøen.

Snøvær: Det var meldt flere centimeter med snø i fjellet i løpet av natta. Det er kommet noe, men på Sjusjøen skulle det gå greit med sommerdekk. Bildet er fra webkamera på Sjusjøen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Det var meldt godt med nysnø på Sjusjøen og i fjellet i natt, men været nå viser at det skal gå bra med sommerdekk.

DEL

Helt opp til 10 centimeter med snø var varslet, men på webkameraene på Sjusjøen er det bare et tynt snølag som dekker marken mandag morgen.

For noen vil nok også et tynt snølag være nok så lenge kalenderen viser 27. mai.

På oversikten over webkameraer i fjellet er det bilder fra Sjusjøen som viser mest snø akkurat nå. På webcam er det mindre snø på Elgåsen, Aksjøen og Nattrustilen.

Det er uansett lite sommerlig. Temperaturen viser ikke særlig mer enn pluss en på Sjusjøen akkurat nå og det sludder mandag morgen.

Varselet viser også at det blir en grå dag. Det vil både i fjellet og i lavlandet regne utover dagen og så er det varslet at det vil lysne opp mot kvelden. Da er det også muligheter for sol.

Likevel vil ikke den første delen av uka bli noen sommerdager. I fjellet er det også i morgen meldt snø, sludd og regn og temperaturer ned i 0 grader. Også natt til onsdag er det varslet snø og temperaturer ned i – 1 i fjellet ifølge yr.no.

Artikkeltags