Stensli tar over stafettpinnen etter Dag Svensrud Blystad. Sistnevnte kan tre ut av vervet vel vitende om at Veldre Håndball er en klubb der pila peker oppover.

For sist sesong hadde for eksempel rødtrøyene for første gang på mange år lag både på dame- og herresiden. Det vil publikum også få se kommende sesong. I tillegg opplevde Veldre en økning i medlemstallet sist sesong.

– Vi hadde vel en økning på om lag 30–40 personer, og har 200 aktive spillere. Klubben har 300 medlemmer. I tillegg har vi rensket opp i registeret vårt, sier Svensrud Blystad.

– Bare å komme på treninger

Den nye styrelederen skyter inn:

– Uansett så trenger vi flere. For de som har lyst til å prøve seg, er det bare å komme på noen treninger, uten kostnad, for å se om håndball er noe for dem. Det eneste de trenger for å prøve seg, er sko, sier en engasjert Stensli.

– Er det å rekruttere nye spillere den største utfordringen, Vegard?

– Ja, jeg vil si det. Fotball er så klart en stor konkurrent. Men for unge mener jeg uten tvil at håndball og fotball lar seg kombinere, svarer han.

– Samarbeid videreføres

Veldre har et samarbeid med Nes, og dette samarbeidet vil fortsette kommende sesong.

– Vi har samarbeidet med dem i tre sesonger, og kommer til å fortsette med det Det er snakk om en årgang, men nå kan det være snakk om at det blir to. Så samarbeidslag tror jeg er noe for framtiden, fastslår Svensrud Blystad.

Stensli varsler at han vil fortsette på den samme stien som det avtroppende styret med Dag Svensrud Blystad i spissen har staket ut.

– Mottoet her er å ha med flest mulig, så lenge som mulig. Slik kommer det garantert til å fortsette å være så lenge jeg er leder, avslutter Stensli.