Veldre håndball inviterte til kick-off for sine lag. Håndballspillerne koste seg maks inne i hallen, mens det regnet ute. Nå ser store og små fram mot en innholdsrik håndballsesong.

Det var en godt besøkt hall som møtte RB, med et yrende liv både på tribunen og nede på banedekket. I løpet av dagen spilte spillerne på alle lagene. Helt fra de yngste spillerne tidlig på dagen fram til seniorlagene avsluttet dagen med innbyrdes kamper.

Breddeklubben Veldre vil starte noe nytt

Sportslig leder Siri Skogstad forteller at Veldre ønsker å være en breddeklubb.

– Det skal være godt sosialt miljø og spilleglede som skal stå i fokus. Veldre stiller ikke lag i alle aldersklasser denne sesongen, men har som ambisjon å gjøre dette i løpet av noen sesonger. Derfor ønsker vi alle nye spillere velkommen.

Neste helg starter de også opp med håndballskole.

– Den vil være hver lørdag etter høstferien. Her er det mulig å delta for alle fra fem år og oppover.

Hun røper også flere måter å rekruttere nye spillere på.

– Vi jobber også for å få etablert en bane for beachhåndball i Mjøsparken, forteller Skogstad, og åpner dermed for en nyhet som har bra potensial for å få flere i Brumunddal interessert i håndball.

Skogstad oppfordrer alle som har lyst til å prøve håndball til å ta kontakt.

Ventet på sesongen

På tribunen møtte RB Isak og Oliver. Begge spiller på Veldre G-12. De hadde med seg pappa Rune og mamma Linn, som også var trenere på kick-off. Mamma og trener Linn kunne fortelle at spillerne gleder seg masse til sesongstart, som er lørdag 22 oktober.

I sesongen er det gjerne kamper med to og tre ukers mellomrom, der det spilles flere kamper på kampdag. Gutta trener to ganger i uka, i Brumunddalshallen. Foruten seriekamper planlegger laget denne sesongen å delta på cuper. Blant annet i Fredrikstad. Da blir det tur med overnatting.

– Vi har ventet lenge på at håndballsesongen endelig skulle starte. Det meste er gøyalt med håndball, men det sosiale og det å delta på cuper er kanskje det beste, kunne flere av gutta fortelle.

I cuper er det gjerne andre lag enn de som spiller i serien. Det er alltid morsomt å måle krefter med nye lag.

– Vi har vært Elverum for å se på kamp i toppdivisjonen. Det var stas å treffe spillerne som hevder seg i Europa, forteller de.

De store forbildene er Sander Sagosen og danske Mikkel Hansen.