Ringsakerprisene for 2022 skal deles ut, og de som kjenner noen som bør æres og verdsettes ekstra, må skynde seg. For fristen for nominasjoner er 1. februar opplyser Ringsaker kommune på sine nettsider.

For året 2022 bes det om nominasjoner til idrettsprisen, kulturprisen, frivillighetsprisen, byggeskikkprisen, næringsprisen, miljøprisen og Ringsakerprisen.

I tillegg er det ønskelig å hedre utøvere som i løpet av 2022 har oppnådd en internasjonal medaljeplassering. En slik utmerkelse kan gis til medlemmer av lag i kommunen eller medlemmer fra lag utenfor kommunen hvis de bor i Ringsaker og utøver en konkurransegren som ikke finnes i Ringsaker.

kommunens nettsider kan du lese mer om prisene og grunnlaget for å nominere noen til dem. Så har du begrunnede forslag på kandidater er det viktig å melde dem inn.

Den er én jury som har ansvaret for prisutdelingen, og som etter fristens utløp vil bestemme prisvinnere og herunder om det skal deles ut priser i alle kategorier, skriver Ringsaker kommune.

Stor kveld for friidretten i Moelv – sjekk hvem som ble tildelt Ringsakerprisene