Det er ikke meldt om noen store problemer i vårt område så langt, men det er ikke til å komme fra at veggrepet er dårligere i dag enn det var mandag.

Det har kommet 2–7 centimeter med snø rundt om i Ringsaker. Det lyser fint opp og skaper den rette stemningen. Ikke minst for julegatene i Moelv og Brumunddal. Der legger snøen en fin ramme, slik det skal være på denne årstiden.

Som nevnt er det i skrivende stund ikke meldt om trafikale problemer eller uhell så langt tirsdag morgen.

– Nei, vi har ikke fått noen meldinger om uhell av noe slag. Heller ikke at det er store vansker på enkelte strekninger, men vegtrafikksentralen melder jo om snø på vegene, så det skaper jo andre forhold enn i går, sier politiets operasjonsleder Atle Bernhoft von Obstfelder.

Det er ikke det store snøfallet som er kommet, men nok til at det gir vinterveger. Det er også ned mot null grader enkelte steder, og snømengden som er kommet, gjør det polert på noen strekninger. Det merker bilistene blant annet i rundkjøringer.

– Det er greit å minne på at bilistene må ta seg god tid med det første snøfallet, melder Bernhoft von Obstfelder hos politiet i Innlandet.