Annonsørinnhold fra Obs

Hva er dette?

Varehussjef Elisabet Wiker og salgssjef sport og fritid, Hege Wilberg, gleder seg til Black Week i uke 48. De kan ikke avsløre hva som kommer på tilbud ennå, men sier det blir noe for alle. 
Varehussjef Elisabet Wiker og salgssjef sport og fritid, Hege Wilberg, gleder seg til Black Week i uke 48. De kan ikke avsløre hva som kommer på tilbud ennå, men sier det blir noe for alle. 

Her kickstarter du julehandelen

Når innlandets største Obs-varehus går inn i Black Week, lover de gode tilbud for alle. – Dette er smart handel der du sparer både penger og tid.

Annonsørinnhold fra

Med sin praktiske beliggenhet rett ved siden av E6 på Rudshøgda har innlandets største Obs-varehus mange fordeler. Enorme arealer og stort vareutvalg sørger for at du kan gjøre unna hele julehandelen på ett og samme sted - samtidig som du sparer mye penger. Nå gleder rundt 100 ansatte seg til Black Week i uke 48.

– Her kan du få absolutt alt du trenger av både julegaver, julevarer og mat, sier varehussjef Elisabeth Wiken.

Black Week er en forlengelse av Black Friday, som er en tradisjon som stammer fra Thanksgiving-feiringen i USA. Tradisjonelt er Black Friday den 4. fredagen i november, og butikkene fyller opp med ekstra gode tilbud på dagen som skal “kickstarte” julehandelen. Tradisjonen har nå også forankret seg i Norge, og stadig flere har utvidet konseptet til Black Week - der hele uken er fylt opp med kupp og gode priser. Hos OBS Rudshøgda har de hatt salgsuka i noen år, og de merker stadig økning i populariteten.

– Nå har det blitt sånn at folk venter på Black Week og Black Friday. Kundene vet at de gode tilbudene kommer, forteller Elisabeth.

Følg med på Black Week-tilbudene i nettbutikken her.

– Parkering som en flyplass

Å gjøre julehandelen hos Obs skal være en enkel affære. Det er rikelig med parkeringsplasser rett utenfor døren, og i tillegg til varehuset er det blant annet både Vinmonopolet, apotek og kafé i samme bygning. Under julehandelen opplever man ofte at det er mye kø, mange mennesker og trangt om plassen når man haster fra butikk til butikk for å finne det man trenger. Det gjør du ikke som kunde hos Obs på Rudshøgda.

Salgssjef elektronikk og bolig, Synnøve Enger, lover gode tilbud i alle kategorier. 

– Her er det parkeringsplass som en flyplass! I tillegg er butikken stor, og det oppleves ikke kaotisk, sier Elisabeth.

På grunn av størrelsen på varehuset og lageret, har Obs mulighet til å kjøpe inn store varelager. Dermed blir prisene også ekstra fordelaktige.

– Vi er en stor gigant som gjør store innkjøp. Prisene er derfor gode, og vi er konkurransedyktige med lavpriskjedene.

Sammen med sine salgssjefer på sport og fritid, Hege Wilberg, og på elektronikk og bolig, Synnøve Enger, gleder varehussjefen seg til tiden som kommer. Det er lange dager og mye logistikk som skal på plass, men de trives med en hektisk hverdag.

– Det er en veldig aktiv uke, og det kryr av folk og er mye trafikk. Men kundene er i kjøpemodus, og det er god stemning, forteller de.

Enkel handel

Via en app på telefonen kan man bruke de smarte selvscannerne til OBS.

Noen synes det kan være stressende med julehandel, og ikke alle har mulighet til å dra til butikken for å sikre seg de gode tilbudene Black Week byr på. Men det finnes likevel håp for dem som ønsker å sikre seg de gode prisene, for Obs har også nå startet med netthandel.

– Obs har klikk og hent på nett, med live varebeholdning. Dermed kan du sikre deg de gode tilbudene selv om du ikke har mulighet til å komme til butikken mens salget er, sier Elisabeth.

En annen metode som forenkler handelen, er Obs sitt unike selvscanningssystem ShopExpress. Med en scanner, som ligner en litt stor smarttelefon med håndtak, scanner du varene mens du handler og kan putte de direkte i handleposen.

– Fordelen er at du ser hvor mye du har brukt underveis, og det er enkelt å raskt å betale. Dette tilbudet er for alle som er medlemmer i COOP, sier Elisabeth.

Salgssjefene kan ennå ikke røpe nøyaktig hva slags varer som kommer på tilbud, men de lover at det blir noe for enhver smak og i alle kategorier.

– Det blir mange gode forbruksartikler, både innenfor vintersportsutstyr og klær, sier Hege.

Julens gode gjerning

Elisabeth forteller at de i fjor hadde et samarbeid med Røde Kors i årets siste uker. Under et juletre i butikken kunne man levere inn gaver og hjelpe de som trenger det aller mest. Det ble svært godt mottatt, og suksessen skal gjentas i år.

– Det eneste kriteriet er at det som leveres skal være nytt, og det trenger ikke være kjøpt her. Men det var imponerende å se hvor mange som pakket inn noe de hadde kjøpt og la det under treet, sier Elisabeth.

Obs stiller med pakkedisk, og det er Røde Kors som fordeler gavene.

– Så i tillegg til din egen smarte julehandel, kan du samtidig gjøre julens gode gjerning.

Hege, Synnøve og Elisabeth, sammen med resten av de ansatte, bretter opp ermene og gjør straks klart til Black Week. 

Del artikkelen på Facebook